Redactie

Terecht Gesteld wordt gemaakt door rechtenstudenten van de Rijksuniversiteit Groningen. De samenstelling van de redactie verandert jaarlijks.

De redactie van de Stichting Terecht Gesteld 2017-2018 wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt!

De redactie van 2016-2017 werd gevormd door de volgende personen:

Jordy Karperien
Mijn naam is Jordy Karperien, 22 jaar oud en derdejaarsstudent Nederlands Recht . Voordat ik rechten ging studeren, heb ik een jaar Technische Bedrijfskunde gestudeerd. Dit bleek niet zo leuk te zijn als mijn huidige studie. Naast mijn functie als voorzitter bij Terecht Gesteld ben ik ook actief bij de studievereniging S.G.O.R. Groningen, geef ik juridisch advies bij Rechtswinkel Groningen en werk ik bij Trip advocaten en notarissen. In mijn vrije tijd roei ik bij G.S.R. Aegir.

Willem Beerda
Mijn naam is Willem Beerda en ik ben 25 jaar oud. Momenteel volg ik de master Staats – en bestuursrecht en hoop ik dit jaar mijn studie af te ronden. Naast mijn studie ben ik actief als medewerker van het Steunpunt Bemiddelingskosten en medewerker van het huurteam van de Groninger Studentenbond. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om concerten en festivals te bezoeken. Daarnaast voetbal ik en trap ik graag een rondje op de racefiets. Ik hoop op een leerzaam en leuk jaar bij Terecht Gesteld en wens jullie veel leesplezier toe!

Ellen de Vries
Mijn naam is Ellen de Vries. ‘Frysk famke’, 23 jaar en deel van een eeneiige tweeling. Pas afgestudeerd HBO-jurist en momenteel pre-masterstudent Rechtsgeleerdheid. Naast mijn studie werk ik een drietal dagen per week bij Trip Advocaten & Notarissen. Als werkstudent ondersteun ik het notariaat.
Omdat ik altijd een voorliefde voor de Nederlandse taal heb gehad, vind ik het een mooie uitdaging om dit academisch jaar werkzaam te zijn als redacteur en secretaris bij Terecht Gesteld. In de vrije tijd die resteert houd ik ervan om piano te spelen. Daarnaast ben ik graag samen met familie en vrienden.

Jaryl Kanhai
Mijn naam is Jaryl Kanhai en ik ben redacteur en penningmeester bij Terecht Gesteld. Momenteel zit ik in de masterfase van mijn studie Rechtsgeleerdheid. Ook doe ik elke maand een aantal strafzittingen als buitengriffier bij de Rechtbank Noord-Nederland. Mijn werkzaamheden bestaan onder andere uit het bestuderen van strafdossiers, het notuleren tijdens zittingen en het schrijven van processen-verbaal. Hiernaast heb ik een bijbaan als administratief medewerker bij een tandtechnisch laboratorium. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan familie en vrienden, reizen en sporten.